Wednesday, November 25, 2009

hurts !

damn hurts!
damn sad..
dunno how to say ..
hurmmm..
lets put urself in my situation..
korg slalu x nmpk dia on ym..tp tiba2 jek, dia buzz ko..
kalo skali dua cm tu x pe la kan..ni slalo cm tu..
mesti timbul rasa ragu2 dan curiga...
btul tak??
then bila korg selidik2, korg dapat tau, selama ni korg nmpk dia invi sbb dia ignore ur name from his fren list..
apa korg rasa?
aku rasa amat sedih skang ni..
bagai jatuh di timpa pohon kelapa..
huhu

nape nak ignore plak?
aku x kaca pon ko wt keja okeh !!
masalah nye, aku je yg ko ignore..
tp pompuan laen sehat walafiat jeh dlm list ko..
apa aku blh ckp skang ni, tindakan ko tu agak kurang ajar okeh !
hoho~

tp aku pelik..
aku x paham ngan dia ni..
adakah dia berperangai pelik?
atau aku yg buat2 pelik??
hmmmm...

sakit mata tgk list org invi n ignore aku tu..
delete je dia lagi bagus kann???
br la x nmpk dia yg penuh dengan pura2 tu kan..
baru la x berdarah dan bernanah mata aku..

woho!
be strong suezack..be strong~
jgn terjun longkang..
biar dia tu yg tenggelam dlm longkang smpi x timbul2..
hoho




4 comments:

anish said...

delete je kak..hee :P

suEzaCk said...

delete dh.. hahaha..

Bintang Pink said...

aih,, cmne leh tgk org tu ignore kita weh? em..

suEzaCk said...

hahaha..
nk try cek?
meh cni !
ngeh3