Wednesday, February 4, 2009

errrrr..

Mandarin oh M A N D A R I N..

disebabkan cuti seminggu, selama seminggu jugak lah sy tak sentuh buku Mandarin..disebabkan itu, bila masuk kelas Mandarin semalam, sy blurrrr~!!huwaaaa..nk nagis jek rasa!takpe2..nnt nk cuba ingt2 balik..

Facebook oh F A C E B O O K..

hoho..sy cuba untuk bergiat aktif kat facebook ni..tp USMHotspot ni mcm tak bagi sy nk main mendalah tu..aduyai..blh log in..tp tak leh nk buat pe da lepas tu..sengal betul!!

Holiday oh H O L I D A Y..

hihi..cuti lagi hari Isnin ni..panjang nye cuti..Sabtu, Ahad, ngan Isnin..sure boring gler kan duk kat bilik je..hoho..apa nk buat ek?meronggeng?perlu duit tu..masalah nye duit tak brp nk ada ni..hahaha..nampak nya sy hanya membuta dibilik je la cuti 3 hari ni..
hahaha~
mau join?
jom!

2 comments:

cIk JanNah said...

hee~
study2
jgn nak meronggeng je
kekeke
:)

suEzaCk said...

hihi~
:D
meronggeng la bagus..ahaks!