Friday, May 21, 2010

busy week.



ouh. ouh.
minggu ni amat busy. almost everyday balik lambat. still at the office after working hours~ *sigh*
i have to cover 2 person punya kerja ! can u imagine that?? hurmm... sekarang ganti position Kak Gayah. dia retired. then, Kak Eka buat minor operation. so dia dapat MC 3 weeks. so at the same time, i have to cover her works ! aaaaaaaaaaaaa...
ouh. and now I'm officially being a ceti haram.. kutip hutang kat companies. phewitt.. hebatkan kerja i.. sapa tanak bayar, i pukul.. muahahaha


penat jugak lah. hari2 key in bills, then sort according to doctors. then hantar kat doctors untuk diorg buat report. ini perlu untuk mintak hutang dari companies. lepas doctors return bills tu, kena sort plak ikut debtors. then buat tracking. then check all those Guarantee Letter. then submit to Abg Adli untuk di-verified-kan. then selesai verify, bungkus2 kasi kat despatch. then tunggu cheque dari companies. bila dapat cheque, mampu tersenyum. sebab aku berjaya menjadi pengutip hutang yg berjaya ! yeaaaaaaa.. berbakti pada Ampang Putri Spec Hosp. :))


ni bills yang perlu dikutip hutang dari companies untuk minggu depan.

dan ini pula list2 mengikut tarikh dan companies. hmmm..

dengar macam mudah je kan kerja ni? tp sebenarnya SUSAH !!!!! aaaaaaaaa... lu ingat senang2 ka nak mintak duit sama orang???? ada ka orang nak kasi lu duit senang2 maaaaaaaa??????
hoho.. pening2.. mau pengsan ! but big thanks to Kak Juna and Abg Adli sbb byk mengajar, byk membantu. thanks thanks thanks. tak lupa juga pada incik supervisor ku, abg Jaafar. byk tunjuk ajar yg diberi. tq !



and this is my desk, my work place.


hey. i dont like to wear shoes while working. susah nak bergerak ! :))


ouh. meja aku amatlah tak strategik. sbb betul2 depan pintu. tak syiok kan. nak men game pon x bleh. nak ber-facebook lagi lah a big-no-no. sbbnya, dia dah block smua menda2 syaiton durjana tu. wahahaha blh masuk webmail APSH je. hahahahah


esok Saturday. working half-day. malas. tp tetap semangat. wahahaha. next week ada tournament bowling Finance Dept. hoyeaahhh.. tentulah join. Bowling tu beb..... :p nak tau tak.. saya ni anak kesayangan incik supervisor. sbb, bila abg Jaafar cabut undi, dia dapat nama saya. kwang3. so kami satu group laahh !! kuatkan bonding kami. phewiiit... boleh bodek mintak markah lebih ni !! :p


hey. banyak kerja nak kena buat. kerja kat opis lagi. then kena buat report lagi. interim report nak kena submit 7th June, log book pon kena hantar jugak. aaaaaaaa.. stress ! :((

miss you friends !




2 comments:

Pink Glasses said...

hehehe...yang~~ u msuk work-life~~
siap ada meje snirik~ walaweh.. pembantu farmasi cam aku neh xdpt laa nk duk2 kat meja cmtu.. huhuhu..:p
mish ya! take care ehh~

suEzaCk said...

walaweh. hahaha meja sementara je. lepas ni x tau tercampak kat mane plak.. muahaha.. :p
mish ya too... muah muah!
meh la ampang !!!! :D