Monday, August 8, 2011

8/8/11


it was a blast !
dapat dua orang nieces dalam satu hari. wow.
sangat2 teruja okeh! duk kat office arini berdebar2, bila la dua orang ni nak lahir.

kul 12pm. bertempat di Hospital Pakar Perdana, KB. lahirlah seorang baby girl.
and the name given is (nama glemer) Syasha.


hello ! I'm Dr Halim's 6th grandchild !

a big congratulations to Mohamad Syahrulnizam Halim and Nurin Maizan Che Zaudin on ur newborn baby girl !
baby yang sgt dinanti2, membuat semua orang tertanya2 boy or girl. sbb time scan dia asyik nak menyorok je. so sampai lahir tak dapat tau girl ke boy. memang buat surprise betul lah! hehehe. so Abg Syafi dan Abg Syahmi, do take a good care of Syasha ! :)



kul 530 pm, bertempat di Hospital Putrajaya, lahirlah seorang lagi puteri.
the name given is Aisyah. :)


hi, I'm Aisyah. Dr Halim's 7th grandchild ...

congratulations to Suzailin Elfrida Halim and Rashid Ismail on ur newborn baby girl.
dah sepasang u ! tahniah. tahniah. phewitt.. pasni dah tak yah beranak sbb dah cukup sepasang. :p
ditemani oleh Ma Tok tercinta. suka lah tu !
Abg Adam, jaga Aisyah elok2 tau. jangan buli adik ye ! :)


ouh nampaknya, the only princess dalam our family before this, dah ada 2 pesaing hebat .
HAHAHAHA


saham Batrisyia sudah jatuh menjunam. deng deng deng !
jangan jeles kakak. Ma Tok dah ada lagi 2 orang cucu perempuan. :p



tak sabar nak balik KB. nampaknya this weekend semua cucu Dr Halim dan Hajjah Zainun ada di Kelate.
How bout going home this weekend? sounds good rite?



2 comments:

missninafarina said...

Mintak jer sponser return flite tix Penang-KB...Firefly!!!

Sue-Jack-Lynn said...

yeaaaaaaaa.... miss nina kita nak belanja tiket flight. hehe unluckily Firefly to KB tak de tiap2 hari. thats why agak susah nak nek flight. kalo dpt cuti banyak takpe. hehehe