Wednesday, August 3, 2011

dilemmaaaa....

inilah yang dikatakan rezeki di bulan Ramadhan.
semalam received a call from one organization, ask to attend for an interview.
huhuhuhu.

tak tau nak pergi ke tak.
bila tanya org, smua suh pergi... peluang bukan datang selalu, memandangkan ni kali pertama org panggil interview pas aku dah kerja. so rasa mcm agak teruja laaah..
tp position ni mcm kena attend training 1 year. pastu baru lah dorang absorb kat mana2. tp chances untuk di absorb tu tak tau la mcm mana ....risau jugak, kang jadi surirumah tangga pulak kan. hhuhuhuh...
tp agak excited sbb ni program bersama Bank Negara ngan Institut Bank-Bank. so kalo nak enhance my banking and financial knowledge memg bagus sgt2 lah kan.

ouh ouh.
tak tau nak buat keputusan.
HELP ME!!!!!!

bila tanya dia, dia cakap "xtau la. kalo nak cuba, pergi lah." nmpak sgt kan dia tak berminat nak suh pergi. KENAPA??? teng teng teng~~~~~~~~ biarlah rahsia!

*********

yea ! kunci jam kul 445 sbb nak masak nasi goreng.
tp sedar2 dah kul 530. hahahaha
gudbye nasi goreng. hello milo !


Selamat berpuasa dihari ketiga... :)


3 comments:

* AdiRatNa * said...

sekrg banyak training la su..huhuhu..pastu lama plak tu..tapi after training memang best la..k.t hari tu pon sama..tapi 8 bulan tu..

Sue-Jack-Lynn said...

so u prefer training or work? ni 1 tahun !!!!!

* AdiRatNa * said...

work...huhuhu..dengan allowance yg tak seberapa tu ssh la nak idup kat Kl..kalu takde komitmen ngan kete n laen2 k.T dah g kot..tapi fkir2 balik pas traing mmg best die absorb trus..tpi tu la..tkpelah..keje je la dlu..1 tahun lagi lama tu..tapi bank negara tu..