Friday, January 30, 2009

Award

Thanks to Eda for this award~ ahaks! i Like~ :D



PERATURAN TAG INI..

1. Copy badge “2008 Cute’s 3logger Award” di atas untuk diletakkan di blog anda.

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnye (anda di-tag).

4. Anda perlu memilih 5 penerima award seterusnye dan menyatakan nama mereka di blog anda.

5. Jangan lupe melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah ditag.


10 fakta/hobi diri
1) seorang yg penyayanG! ahahahha~
2)seorang yang pemalu.. kui3~
3)suka tido!suka makan..dan suka nangis! heeee.. :D
4)sy tak suka memasak..leceh jek~baek beli..kan kan..hahaha
5)addicted to shawls..ahaks!tp masih berusaha untuk memakainya..nampak org pakai cantek je~nk pakai gak..hehehe
6)suka gi shopping sorg2.. :D sometimes we need to be alone..ngeh3~
7)suka sgt ngan baby..esp my nephew and niece..hihi..i'm a good aunty okeh~ *proud..hihi*
8)sy syg kawan2 sy..friends are greater than lover~
9)kereta idaman sy - suzuki swift sport warna putih..smart weyh~ hehe..
10)impian sy - nak jadi Datin Suzailin Afifah bt Halim.. voleyh tak??


Award ni sy nak bagi kat:

-Syah-

-Anis-

-Ekin-

-Ainul-

-Nadiey-

2 comments:

anis said...

wihiiii! masheh akak! :D hee

suEzaCk said...

sesama syg~ :D