Sunday, April 4, 2010

congrats Madihah !



last nyte sedang syok ber-online, then one of my friends time kat SBPIK dulu (Adleen) buzz me kat ym...
then she said, "sue-z..nk oyt bendo ni..adleen nak kawen..."
terus aku terkedu..terkelu..termembisu..
wakakakaka...
acually dia acah je.. bukan dia yg nak kawen .. but kawan yg sorg lagi, Madihah..
congratz !



then Adleen forward email yg Madihah hantar kat dia.. Madihah asked her to invite others since dia dah lost contact ngn budak2 skolah.. so, email mungkin lmbt skit nak reach budak2 ni..so amek inisiatif mudah, upload kat fb..then tag2 budak2 ni..
and yeaaahhh..seperti biasa,ada yg tak percaya la kan..boleh plak ckp buat April Fool.. hadoi..mcm2 la korg ! hahahaha.. :))





Madihah ni budak Medic USM.. and her future hubby pon medic jugak.. her senior.. auwwww ! best nye dapat doc jugak .. tahniah tahniah..
and yeaahhh..ada plak sorg budak ni timbulkan isu ni, "kenapa budak medic slalu kawen awal???" ngeeeeeeeee..ok..x tau la nape..tanya diorg sendiri laaa.. hahahahaha...



ouh..saya berharap sgt bahawa saya x kan bekerja on Saturday.. sbb saya nak g dia punya wedding laaaaa.. since she's da first person yang kawen in our batch ! ouh.. aku amat teruja ~~~~ :D


CONGRATS MADIHAH !
semoga berbahagia selalu bersama your spouse ~
:)





4 comments:

anish said...

kak madihah? mm igt2 lupe..hee but still tak sangka jugak :D

kak lin ble?? hee

nnti pegi amik pic2 byk2 eh :)
best wishes for her! ^^

cik am said...

yeahh...aku taw sape yg tny 2 bakpo bdk medic salu kawen awal...ekeke... :D

suEzaCk said...

anis : dia pon rumah biru jugak sis ! hehehe..
kak lyn lmbt lg la syg.. anis dulu kot.. *wink* hihi..
insyaAllah..tp kak lyn pon x sure lg pegi ke x..tgk keadaan..kalo x kerja, insyaAllah pergi.. alang2 blh jumpa budak2 ni skali.. :D

suEzaCk said...

ama..hahaha..hanya org yang gedik akan tanya soalan cm tu..hahaha..tp btul x hk aku oyt ko mu last nyte? wakakakaa