Friday, April 2, 2010

r.e.a.d.y




semangat aku nak ber-intern..
tikeT flight from KB-KL sudah di book..
yeaaaaaaa..
Thank You Kakak Sayang !



nanti x sempat panas punggung aku kat rumah..
abes final 5th May.. but then my big bro nak dtg amek on 7th May.. haiya ! my internship will start on 10th May ! so can u imagine betapa berkejar2 nya daku ketika itu???



i'll miss my hometown..intern until 30th July..
then Graduation day will starts on 3rd August..
ouh..tidak punya masa juga untuk pulang ke rumah..
wohoooo!
lepas tu bermula lah job hunting.. nak stay mana ye lepas tu? KL or KB? hmmmm...just think bout it later.. *kat situ pon dh nmpk aku ni x pikir pasal future..wakakakaka*



*siapa2 kat luar sana...silalah amek sy bekerja..sy rajin tau ! x demand tinggi.. hahahahahha*

2 comments:

kasmin said...

wohho.. deme nok abis doh... nok abis blake doh ye... tahniah2... pahni kije sedak la..

suEzaCk said...

doa2 la biar buleh kijo hk sdak2.. ngeeee..