Thursday, March 18, 2010

jealous tahap gaban!




current mode : JEALOUS !
jeles yang amat dengan siblings and aunts..sebab mereka2 pergi berpoya2 di Genting dan meninggalkan aku bersama kerja2 sekolah yg amat byk ini..ouh..this is soooo unfair ! wakakakakakakka~ sebab utama aku x g genting ialah duit talak~ sbb kedua barulah kerja yg banyak ni menghalang aku kesana..hahaha kalo duit banyak melimpah ruah, dah lama aku g join u all tau..kerja banyak tu masalah kedua.. muahahaha :))



sedang asyik jawab soalan tutorial, hs berbunyi.. tgk2 i got 1 new mms.. then view laa.. deyymmm!! my sis antar gmbr mereka di sana.. aaaaaaaaaaaaa... lagi la jeles tu melimpah ruah.. hahahahha



x aci sangat2 ok !



this is Syafi Najwan.. mesti tgh buat perangai tu..nmpk gaya ayah ngan ibu duk tgh pujuk2...




along and Adam.. urgh ! menci..menci~ :p



Syahmi Najhan.. pity him.. demam.. tp ayah and ibu tetap dengan mission nk g Genting.. hahaha get well soon dear ~ :)



Syafi..Syafi..g Genting x tunggu ishu ek??xpelah..dont want to buy icecream for you anymore, x nak bawak g ground ground (playground actually) dah..
*ishu merajuk ok ! *
muahahahha



3 comments:

kasmin said...

alahai.. keciannyer dia tak dapet pegi.. meh la kita pegi same2.. hahaha...

suEzaCk said...

jom2..
amin blanjo deh ! :D

kasmin said...

ngeee... sdak ngat... T___T