Thursday, March 25, 2010

why.. why.. why..

why oh why..
kenapa skrg baru kita baek? kenapa skrg baru kita nk sharing cerita? kenapa? kenapa? kenapa? masih ada satu bulan je lagi untuk kita bersama ... :(( sob sob.. hey man, i'll always remember you!



part yg paling akan ku ingt " ko ni bergaya la..dressup ++++ .. kadang2 aku tgk ko ni mcm skategirl" ~ wah...seriously aku tersentap seketika.. haish ! ko ckp aku ni mcm skategirl? muahahahaha.. nk tergolek aku suka..



seriously aku sedih untuk meratapi perpisahan kita... jaoh doe... terpaksa merentasi lautan yg luas tu..but its ok~ for the sake of our futures .. weii.. selamat ber-intern.. nnt rindu aku, msg2 laaaaa.. aku pasti akan merindui kau ! wahahaha.. *skrg ni pon aku rindu..aku tunggu ko online, tp xda pon..* hahahaha.. kan aku dah buat pengakuan free2..



sebulan je lg nak stay sini, baru kita realize yg kita ni satu kepala.. hahaha.. and one more, u r the youngest in ur family.. and yeah~same goes to me !



u asked me about my bf.. hohoho.. and yeah..now u knew everything kan.. hope ko faham kenapa aku jadi tawar hati..nnt ko jgn buat benda yg sama kat awek ko..sbb, it hurts ! yeahh..really hurts ! and yeahh.. its hard to be a statue all da time..just watching everything, without saying anything.. P.E.N.A.T.. and yeah..penat to pretending !



wei..siyesly..aku akan rindu ko ! xpe lah.. ko jaga diri leklok ek.. capai impian ko nk bukak bisness tu..sbg kawan, aku akan slalu support ko, walau apa pon jalan yg ko pilih, as long as tu yang terbaek buat ko.. jangan lupa janji kita smlm, kalo ko kaya, ko kena beli lancer sebijik kat aku ! ahahahahhaha



hey BULAN~
good luck utk final, utk future, utk semuanya..
akan ku kenang segalanya tentang kita ! *geli je ayat cm ni..hahaha*
aku suka berkawan ngn ko.. sempoi~ :)



anggap la sebulan itu lama..hahaha..
see u during our graduation day !
:)

4 comments:

* AdiRatNa * said...

wah..sedihnye..ayat..hehehe...hmmm..so sweet..hihihi..nanti balik..cerita ye..hihihi

suEzaCk said...

hahaha..
ok boss ! :D

Siti Fatimah A. Razak said...

uuu!!! scandal yer~ auuuwww!! hehehe xper,,, sumtimes, kita perlukan sumting utk larikan perhatian/mind kita drpd "insan xda perasaan"... n one day, bila insan tuh sedar yg kita dah lagsung x perlukan dia, maka.... jeng..jeng..jeng.. insan itu akan berusaha semula n everything will back to norml like before~ n at dis time, bertabah adalh sgt penting! jayo suzzzz!!! xoxo! muahh!

suEzaCk said...

auwwww..xpe kan? jgn la ckp skandal itu salah..nnt aku rasa bersalah..muahahahaha! xoxo