Thursday, March 11, 2010

rasa mau..........

eemmmmmmmmm..
rasa mau berlari balik rumah sekarang jugak!
may I ?


waaaaaaaaaaaaaa..
damn stress..
i need my mom..
i need her shoulders~
sob sob..


but i cant do so..
coz got a lot of works to be settle..
plus got a talk by SIDC on this Saturday..


ok..
talk ni amat lama yeee...
from 8.30am till 5pm !
dushh~
hamek ko..
the attendance is compulsory to all FINANCE students..
waaaaaaaaaaaaaa....


eh..
satu lagi, amat jeles sbb siblings semua nak berkumpul kat Genting school holiday nnt..
haish!
aku je kot yang x leh gi..
kerja banyakk maaaaaaaaaaakkkkkkk!
jeles tahap gaban ok!
tapi aku kuatkan hati dengan berkata, "eh..tu school holiday laa..ramai org..nak main susah..beratur panjang..no need to be jealous ok.."
muahahaha..
tu ayat nak sedapkan hati actually !



emmmmm..
but its ok..
25th March ni aunts ajak bertrip to Cameron..
woho!
fully sponsored ~
mayB this is my last FREE TRIP kot...
muahahaha..
lepas ni takde dah free2 ni..
nak2 kalo dah bekerja nnt..



owh..
one more thing !
x tau la jumpa ke tak ngan my big bro, iran..
coz his flight to Japan is on 30th March..
kejap nye balik..
i got no time to be at home laaa..
lagipon, kalo aku balik, blum tentu blh jumpa kau kan, bro!
ko kan busy, kalah menteri..
kesana kemari..
eh..boleh kira ngan jari la berapa hari je kau ada kat rumah !
haish..
apa nak jadi bro..
ishk.. ishkk...


emmm..
last nyte i mimpi tau!
i g sydney..
jumpa Mimi..
muahahahaha..
eh mi..
saya rindu awk kot..
sbb tu sy mimpi smpai kat Sydney tu..
miahahah..
miss u !
XOXO

~~~

JOM BUAT KERJA SEKOLAH !
JOM BACA BUKU !
NANTI ADA TEST LAAAA!!!


current mode : malas gile..tido lagi sooodaaappp~



2 comments:

mimi said...

wuhu pah teharu sayo masok dale entry awokssss..
ngeh2..

suEzaCk said...

hik hik.. :D