Saturday, March 20, 2010

Pencuri !


woho..
yesterday (Friday) aku punya dress kena curik kat ampaian..siot betul kan..menangis air mata darah aku on that day..sedih wooo..penat2 beli, baru pakai sekali, dah kena rembat.. cilakak punya pencurik ! x halal dunia akhirat.. semoga time ko pakai baju tu nnt, baju tu koyak rabak.. baru la ko malu depan khalayak ramai.. ouh satu lagi, nnt kalo ko terserempak dengan aku time ko pakai baju tu, memg aku akan g tumbuk2 kau ! * aku samseng tau ! * hoho..
boleh korang bayangkan, melihat hanger korang tergantung kat ampaian with penyepit baju but without baju hanging there! sakit hati bukannn??? dah kena sumpah seranah ngan aku si pencuri itu.. sakit hati gila ok ! bodoh kuasa 1000 la kau wahai pencuri ! * tgk la nnt ko pass x final xm nnt..haaaaaaaaa.... *


this is my dress yg hilang tu.. waaaaaaaaaaaa~



* lately ni amat busy to finish up my final projects ! ..and yeah.. im very tiredddd ! *
* DONE with Microeconomics.. one more to go, Strategic Management ! *
* need to complete my tasks before Wednesday, coz i'll off to KL & Cameron.. release tensionS ! *
* hey budak ! i watch one of budak seni FYP video ! and i found u in that video.. muahahaha thats cool enough ! * wink
* hati aku skrg tengah ber-flowers ! :) *




1 comments:

kasmin said...

ngeh3... marah tahap dewa da tu... ape la... baju owang pon mau curik ka... ish3... ape punya olang jaman sikalang la..