Saturday, June 18, 2011

Father's Day.

Surat dari si bongsu buat Abah, Dr. Halim bin Sulaiman.



Happy Father's day Abah.
I miss uuuuuu.....
:(

2007, that time I was 19 years old, who needs her father to protect her when she grew up..
abah, the 1st day when I registered myself at USM, my friends were accompanied by their parents. but I was with bro and sis in law only. jeles nya tgk mereka... huhu muka adik tetap nampak tenang, tapi dalam hati siapa yg tahu bah? sedih hanya Allah sahaja yg tahu. seminggu di USM, hati dah meronta2 nak balik rumah. kenapa? sbb adik rindu abah. 3 bulan kot adik bersama abah, pagi petang dan malam kat hospital. tiba2 adik kena berjauhan ngan abah, terus terasa sayu. mula2 adik langsung tak de semangat untuk sambung degree. rasa sudah putus harapan untuk hidup bila adik tengok keadaan abah macam tu. tapi adik ingat satu je pesan abah dulu, "abah nak anak2 abah semua berjaya. paling lekeh pon kena ada degree..."bila ingat pesan abah tu, adik gagah kan diri.


3 tahun adik lalui Campus Life without a care from a man, called father. seriously abah, bila tengok orang laen dijemput oleh ayahnya during weekend, rasa sayu je hati ni. nak jugak rasa abah jemput. tapi xpe, abah x buat semua tu pon, adik tau abah tetap sayang anak abah. walaupon abah x boleh luahkan dengan kata2, tp abah memg sayang anak2 abah kan......


abah, 8 August 2010.
How I wish u were by my side, sharing the happiness together.. :(((
Abah, tiada apa yang adik dapat hadiahkan buat abah. hanya segulung ijazah ini buat mu.
This is for u abah.


abah, 25 Oct 2010. it was my 22nd birthday. :)
adik lapor diri untuk my 1st job. Alhamdulillah, berkat doa abah selama ni. terima kasih abah.


abah, how I wish : diwalikan oleh insan yang bernama Halim bin Sulaiman.
adakah itu akan menjd satu mimpi atau realiti?


Happy Father's Day Abah.
thanks for your endless love.
you are our super duper heroooooooo!
We miss you.



Love,
Adik.




berkaca mata kesedihan didepan laptop pada hari Sabtu, June 18 2011.
huhu


1 comments:

auny aizie said...

happy fathers day pakcikkkk ! :)