Thursday, June 9, 2011

Mandate - 11th Day

07/06/2011
its time to say goodbye to beloved Hubby and Haikal.
sob sob. :(

Hubby kerja today. actually dah apply leave untuk 2 hari. tp disebabkan we all x da plan, so decide lah balik KB, and hubby g work mcm biasa. so berpisah la kami di hari ke-11. can u imagine 10 hari berturut2 duk bekepit, then sudddenly kena apart? huwaaaaaaaaaaaaaa... :((

Haikal berlagu skit pagi ni. bad mood. dia memg mcm tu tiap kali mummy nak balik. dulu dia pernah nanges kat bus stand time nk antar aku nek bas. hukhuk. tp kali ni dia x nanges, cuma dia tak nak tgk muka and tak nak bye2 kat depan pintu. huuuuuuuuu.... sorry syg, I have to go.

breakfast kat umah encik Hubby. Mak masak bihun goreng. terima kasih Mak! Hubby dah kalut nak g keja. masuk office 830. tp aritu terpaksa masuk lambat. emmmmm... Hubby trun dulu, siapkan keta semua. 825 Hubby cakap dah nak gerak. so meleleh la skit2. huwaaaaaaaaaa... :((
"take care yang. bwk keta elok2. Love you. ingat abg selalu..."
waaaaaaaaaaa... meleleh lagi laju. :((

Dear Abg,
Thanks diatas segala pengorbanan mu.
Thanks kerana cintamu yang tak pernah putus.
Thanks kerana memahami jiwaku, melayan kegedikan ku.
Thanks sebab sudi menjadi pendengar yang setia, mendengar setiap rengekan ku.
Thanks for being my hero !
Walaupon kita berada dijarak yang jauh, tp ayg sentiasa rasa dekat ngan abg.
Susah senang kita tetap bersama, itu janji ayg kat abg dari mula kita kenal smpi la akhir hayat kita.
I love you, swear !


**mendoakan yang terbaek. semoga dipermudahkan segalanya. AMIN.**


3 comments:

lecka said...

Amin~!! insyaAllah..hope that happiness will be always with you....

p/s: bile nk ajk aku mkn nasi minyak nih...hihihi =)

Sue-Jack-Lynn said...

tq zue. :) hehe

cikja said...

happy 4 u la kakak hehe
cepat la nk makan nasi minyak.. =)