Friday, June 10, 2011

Mandate - 13th Day


10/06/2011
Thursday.

awal2 pagi trasa rindunya kat Chenta hatiku..........
so start keta, park cantek2 untuk dibasuh. ouh, Hubby ku amat fussy bab2 penjagaan keta ni. So I have to be fussy just like him bila pakai dia punya keta ni. HAHAHA
emmm..rindu kat tuan, tp dpt lepaskan rindu kat keta je. huuuuuuuu....
hari ni nak buktikan kat Hubby yang aku ni pon pandai basuh keta sendiri jugak, bukan pandai antar kedai je. so inilah hasilnya!!! cantek bukaaannnn. HEEEEEEEE...


fuh..berkilat.... hehe

today Batrisyia tak pergi umah nenek dia. so dia stay sini. ouh agak serabut jugak la bila dia ada kat umah ni. sbb dia ni manja campur gedik. rasa nak lempang je. tp sabar2. HAHAHAHA
harini ada 2 kenduri. mom's friends. so follow je laaa... tgk pelamin, so carik2 la idea skit2..
pastu text hubby, dia ckp "abg tak kisah warna apa, mcm mana design. janji ayg suka.." heeeeehe. mcm tu plak dah laki aku ni.

malamnya ingt nak g tgk my nephew kat umah nenek dia, Syafi and Syahmi. ouh dorg tak dtg sini sbb Syahmi kena penyakit tangan, kaki dan mulut. pity him. huhu. so takot berjangkit kat budak kecik yg laen kat umah ni. so dah 2 hari dorg tak dtg umh Ma Tok. emmmmm rindunya!
tp x jd nak pergi jenguk dorg. atas sbb2 tertentu. *GET WELL SOON SYAHMI ! *

ouh encik Hubby dah start busy ngan his football and futsal. so less time for me and Haikal. :(
meeting smpi malam. hukhuk. *x suka. tp terpaksa support, sbb itu hobi dia.*
td kul 10 dia nk gosok baju. tunggu dia gosok baju smpai aku terlelap. sdar2 dh kul 12. so give him a call, just to say I LOVE U! sweetkan aku....... :p


*ouh lagi 1 month his birthday. tgh plan surprise birthday party for him. beramai2 or hanya berdua? ngeh3...... eemmmm.. any ideaaaa??? *


*ouh td pagi received sms from my colleague.. asking me about my works. I'm really not in the mood to think about works, so I just ignore her sms. sorry boss! HAHAHAHA
and I know they all very busy when I'm not around. so next week I'll rasa ke-busy-an itu sbb my boss pulak yang akan pergi Mandate leave for 2 weeks. so busy ini akan berakhir pada end of June. huuuuuu.... *


Rasa rindu giler kat abg. Kalo ayg buat kerja giler g jumpa abg dulu before balik Penang, agak2 kena pelempang tak? hahahaha
LOVE YOU!

4 comments:

nAdiEy said...

weyyyy!!!! mu plan nk nikoh bilo nih???? hahahaha, excited meta....kahkahkah

Sue-Jack-Lynn said...

hahahahaha....cuti sekolah nnt. tp x tau bilo. muahahaha. lmbt lagi lah. :p

nAdiEy said...

cuti skoloh tahun bilo tu weyh???? haha

Siti Fatimah A. Razak said...

hahah HARUS menjemput horang jaybee hoikay!!!!! jap curik ayat cekgu. 'excited metar' :D