Sunday, May 29, 2011

Mandate - 1st Day

28th May 2011
woke up early in the morning - 615am.
745am gerak dr umah. heeee.. semangat ni...
laju beb bwk keta. 140km/j. jgn smpi surat speed trap sudah la..btw, who said VIVA x blh bwk laju? hahahaha u salah !!! tp kan, stering mcm kencang jugak la 140km/j tu. ngeh3.
11am - Plaza Tol Jalan Duta ! hey. believe it. 3 hours and 15mins. My 1st record. hehe :)

So unlucky today since encik Hubby teramat lah busy. Monday start Audit. huhu..
So I wait for him at Wangsa Maju. but so unlucky again, he still cant leave office at 1pm. :(( sob sob. I merajuk OK !!! dua kali dia call, aku ckp sekerat jalan je, terus letak... ngeh3.... padan muka u ! :p
bukan aku tak memahami ye. mungkin mood aku kurang OK sbb tak cukup tdo 2 3 hari ni.

1pm he gave me an idea, to pick up Haikal at his home.
Then terus g jemput Haikal.. Mak and Ayah ada kat umah. Oh seriously Haikal so excited jumpa aku. Why oh Why??? sbb dia nak tuntut CD PS2. wahahahaha. tak ikhlas langsung excited dia tu tau. :p hehe.
then g makan nasi ayam kat Taman Melawati. Ouh sekali lagi Haikal panas bontot. tak tahan nk beli game.. hahaahha.
pas makan terus g beli CD PS2. ouh yeah. dia paw mummy 3 CD. nasib 15inggit je. hehe
pas beli CD tu, around 3pm++ baru lah jumpa encik Hubby. *I menci you tau !!! sbb tu I tak bape nak layan u cakap2.. padan muka..uweeekkkk !!!*

pastu mood kembali OK bila encik Hubby ajak kuar. g beli spek mata itam. ngeh3. u know why? dah 2 kali aku msg dia time drive "silau2..nak Ray Ban satu !!! " tu pasal dia ajak g beli spek mata. fully sponsored! TQ ye syg. nnt I blanja u jam G-Shock color2 plak, tp yang kat UpTown Danau Kota je. :p yang 10 inggit tu. heeeeeeee..
ouh, aku baru tau my hubby is very2 good at bargain the price. I bought Guess. and he bargain until less rm200. wow. hebat lah u ! and of kos lah dapat, sbb laki aku ni pandai ayat pompuan. yg menjual tu pulak pompuan kan. so dapat lah . hahaha apa2 je lah, janji aku dpt best price. :D
bila dah dapat spek mata, ayat2 yang kuar dr mulut hubby:
1) fuyyow.. pakai Guess. abg pakai Ray Ban je... *ek eleh. Ray Ban u lagi mahal laaa ! poyo... *
2) malam ni ada org tido pakai spek mata itam.... * cis. kenakan I . *

pas dapat spek, g makan McD. ouh encik ni ngidam McD. tp dia sgt sweet. nak tau nape? dia penah text aku, "abg ngidam McD ngan KFC lah. tp xpelah, abg tunggu ayg datang kita mkn sama2 ek... " sweet kan.sweet kan. PANDAI mengayat laki aku ni !

Midnite pegi dating berdua ! hahaha. anak kasi chance kat bapak dia nak mengorat. ngeh3. :p
tak de la dating pon.. pegi UpTown je. sbb smlm kan ada bola kul 245am.
So teman dia g jalan2 la, sbb dia nak avoid dr tetdo kot x bangun tgk bola nnt.
huhu. bola.. bola...


that's all for my 1st day...


psst.... u will get extra job bila married ngan lelaki 'tua'. hahaha u have to carik dia punya uban !!!!
hahahahaha.


6 comments:

nAdiEy said...

VIVA kok celoh mano bulih 2? hahahaha

Sue-Jack-Lynn said...

hahahahaha VIVA trun dr langit. :p

cikja said...

hai kakak. bila nk makan nsi minyak . xsbar nk tgk awop bersanding dengan ayah haikal . hehe
bila nk boley letakkn bonyot kat viva? hehe

nAdiEy said...

hahaha, sie ko chery....

Sue-Jack-Lynn said...

cikja. hahaha sentiasa la doakan utk sy ! :D ngeh3. meh nek viva meh.

Sue-Jack-Lynn said...

diey... chery after weds insyaAllah. kereta idaman. :D