Saturday, May 21, 2011

money..money..

OK. malam ni nak menulis pasal Financial la..
hehehe

time belajar dulu, sgt syok.
syok sebab apa? sbb ada byk tempat nak mintak duit....*ngeh3*
boleh mintak kat mama, mintak kat along, mintak kat abg rizal, mintak kat abang ijang.
tak cukup, mak cik pulak yg bank- in kan duit.
wah syok nyaaaa kan.......

pastu time belajar dulu, kalo nak apa2, mintak je kat mama.
nak apa2 ckp je, mesti dapat punya.....
wahhhhh..syok kan zaman belajar2 dulu.

tp bila dah start keja ni, dah tak de dah nak mewah2 mcm dulu2.
ouh rindu nya zaman belajar.

tp sekarang ni, dah ada duit sendiri, kena pandai2 lah pusing untuk smpai hujung bulan.
tak kan nak mintak kat org lg kan. hehehe.
itulah x best nya bila dah kerja ni. huahuahua. tp smpai bila aku nak tumpang periuk nasik org kan. ngeeeeeeeee...

bestnya kalo duit gaji tu guna utk belanja je kaaannnnn...
x payah bayar hutang2.
kalo mcm tu, memg mokcik ni kayo lah !
:D


2 comments:

cikja said...

hye makcik. bila nk belanja aku . hehe best la duit dah boley nmpk. aku ni? huhuhu

Sue-Jack-Lynn said...

hye darlink. hihi meh cni nak blanja sky juice. mau? :p